google-site-verification: googlea4a7fe2b0acbf728.html

Ruang Tamu Univilla Homestay Tawau Yang Luas Dan Selesa

Ruang Tamu Univilla Homestay Tawau Yang Luas Dan Selesa

Gambar eksklusif ruang tamu Univilla Homestay Tawau. Biasanya penginap homestay akan datang dengan beberapa keluarga. Ruang tamu yang sempit akan menyebabkan ketidakselesaan kepada penginap. Cuba perhatikan sendiri keluasan ruang tamu homestay ini. Kalau keluarga besar yang menginap, 15 belas orang boleh berguling-guling di ruang tamu dengan selesa kerana kami juga menyediakan tambahan tilam queen dan beberapa selimut toto dan bantal tanpa sebarang caj tambahan. Khas untuk keselesaan penginap.

Bahkan, penginap juga boleh menerima tetamu lain yang ingin berziarah. Oleh itu, kami sengaja tidak menyediakan peralatan dan perabot berlebihan di ruang tamu bagi mengekalkan ruangan yang selesa ni.

Kalau nak wakilkan keluarga dan rakan-rakan di Tawau untuk meninjau sendiri terlebih dulu keadaan homestay pun boleh. Kita buat temujanji dan buat ‘mini tour’ bagi memastikan keadaan dalam homestay sama macam dalam gambar.

Kami juga ada menyediakan butang BOOK NOW di facebook page homestay tawau. Kalau nak senang, terus Call/whatsapp/sms kami di 013-8804974 untuk tempahan atau sekadar ingin bertanya. Insyaallah kami layan.

 

Homestay Tawau Luas

Trackbacks/Pingbacks

  1. Video Univilla Homestay Tawau - Univilla Homestay Tawau - […] gambaran keluasan dan keselesaan Univilla Homestay Tawau. Ia 100% seperti yang anda lihat dalam gambar-gambar homestay sebelum ini. Oleh…
  2. Kerenah Penyewa Univilla Homestay Tawau Musim Cuti Sekolah - Univilla Homestay Tawau - […] Minggu ini adalah minggu sibuk bagi mana-mana homestay di seluruh Malaysia. Cuti sekolah kali ini Univilla Homestay Tawau dah…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *