google-site-verification: googlea4a7fe2b0acbf728.html

Univilla Homestay Tawau luas dan selesa pada harga bajet

Univilla Homestay Tawau luas dan selesa pada harga bajet

Univilla Homestay tawau adalah homestay yang menawarkan penginapan 3 bilik ber air cond bagi memastikan keselesaan penginap. Di sini kami ingin tegaskan bahawa ia bukan dari kategori Bajet Homestay di tawau, Tapi ia adalah homestay yang memiliki segala kelengkapan yang cukup bagi memastikan anda selesa sepanjang berada di bandar tawau. Lihat sendiri gambar di bawah. Walaupun ia bukan bajet Homestay, sukacita kami ingin nyatakan di sini bahawa harga yang ditawarkan adalah pada harga bajet. Dengan kata lain, Univilla Homestay Tawau adalah homestay yang luas dan selesa pada harga bajet.

empah Univilla Homestay Tawau

 

 

 

19 Comments

  1. wahh..

    sampai ke tawau dah ada homestay ye.

    Reply
  2. Huhu..bila ada aircond memang selesa la jawabnya..terbaiklah..

    Reply
  3. kalau bercuti harusnya tempah awal-awal ya

    Reply
  4. tak pernah lagi jejak kaki kat Sabah huuu

    Reply
  5. Homestay yang bersih. Very recomend!

    Reply
  6. Jika ke Tawau mungkin boleh tinggal di Homestay ini. Nampak selesa… 😀

    Reply
  7. kalau nak pergi Tawau nie..boleh servey jugak tu

    Reply
  8. cantik luas ini boleh tempah untuk dua ke tiga buah keluarga ni

    Reply
  9. wah tentu senang untuk sesiapa pergi makan angin ketawau di lain hari

    Reply
  10. tak pernah lagi sampai ke tawau nii..bolehlah masuk dalam list tempat ingin dituju

    Reply
  11. leh la cuba kalau gi tawau nanti.

    Reply
  12. nampak gaya sungguh teratur dan kemas. wah ini semangat nak bercuti katanya

    Reply
  13. kalau singgah tawau bolehla menginap di sini

    Reply
  14. salam….

    wah menarik ni… saya kena bookmark page ni mana tahu ada percutian ke Tawau nanti :)

    Reply
  15. seronoknya tawau. insya Allah kalau ada rezeki nak sampai ke tawau, mungkin boleh cuba homestay ni.

    Reply
  16. Puas hati kalau besar macam ni..

    Tak pernah jejak Tawau lagi… huhuu

    Reply
  17. luas, kemas sesuai untuk bercuti sekeluarga…:)

    Reply
  18. berapa rate harga? haritu pergi tawau satu family,sewa hotel..rasanya homestay ni lagi berbaloi dan best kan.

    Reply
  19. Nampak selesa sangat. boleh masukkan dalam list sambil jalan-jalan cari makan di Tawau nanti.

    Reply

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sabun Mandi Jenama Univilla Homestay Area Tawau - Univilla Homestay Tawau - […] SABUN MANDI HOMESTAY JENAMA SENDIRI Sebelum ni, setiap kali ada tetamu, mereka akan bawa sabun sendiri dan akan tinggalkan…

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *